maandag 12 september 2011

Celine Huijsmans interviewster voor WNL in Vandaag de Dag

Celine Huijsmans interviewster voor WNL in ochtendprogramma Vandaag de Dag.
Wat speelt er Vandaag de Dag? Dat is een vraag die wordt beantwoord in het nieuwe frisse ochtendprogramma van Omroep WNL.
 
Presentatoren Merel Westrik en Eva Jinek en interviewster Celine Huijsmans informeren u onder andere over sport, misdaad, politiek en uitgaan. Natuurlijk gaat u nooit de deur uit zonder dat u goed wordt geïnformeerd over weer en verkeer.
Het WNL-programma dat afwisselend door Eva Jinek en Merel Westrik gepresenteerd wordt, heet dus 'Vandaaag de Dag’. De naam Ochtendspits verdwijnt daarmee.
 
De eerste uitzending was op 5 september op Nederland 1 van 07.00 tot 09.00 uur. Volgens WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes lijkt Vandaag de Dag op de populaire ontbijtshows van Engelse televisiestations. De aankleding van het decor zal warmer en vrolijker zijn. De commentatoren keren het komende seizoen niet terug. Maar wel Celine Huijsmans, als interviewster op straat.
LBi Branded Content is verantwoordelijk voor de complete rebranding van Omroep WNL.
Omroep WNL heeft in het nieuwe tv-seizoen nieuwe programma’s, presentatoren (Eva Jinek en Merel Westrik, Celine Huijsmans), nieuwe digitale platforms, een nieuw logo en complete rebranding.
 
LBi Branded Content ontwikkelde allereerst een full media format strategie voor Omroep WNL en vertaalde dit vervolgens naar een geheel nieuwe branding. Die is onder meer te zien in het nieuwe ochtendprogramma Vandaag de Dag met Celine Huijsmans en Eva Jinek op Zondag.
Digitaal ontwikkelde LBi de website, Facebook, Twitter, Hyves en Youtube.