woensdag 13 mei 2009

Biografie Celine Huijsmans SBS6 Game On babe


Céline Huijsmans is op 3 juni 1985 geboren in Den Haag. Van jongs af aan is ze bezig met theater en dans en op haar zeventiende komt daar de liefde voor presenteren bij.

Als zij dan de talentenjacht van V8 wint en wordt gekozen tot nieuw presentatietalent, mag zij 'Megafestatie tv' presenteren. Dan begint het balletje te rollen...

Allround babe
In 2003 haalt Céline Huijsmans haar gymnasiumdiploma en verhuist ze naar Utrecht om daar Liberal Arts & Sciences te studeren. Maar de drang om te presenteren blijft. Na een auditie bij SBS Games/Net 5 kan de 19-jarige Céline gelijk aan de slag als presentatrice van Game On.

Daarnaast presenteert ze een prestigieuze Awardshow in Grand Hotel Krasnapolsky en is ze discussieleidster bij bedrijfsevenementen.

In dezelfde periode doet Celine Huijsmans mee aan de 'Axe Model Contest' die ze wint! Alsof dat nog niet genoeg is, volgt ze verschillende acteer- en presenteerworkshops en woont en studeert ze tijdelijk in San Diego (USA) en Malaga (Spanje).

Na de zomer van 2006 vertrekt mooie Celine Huijsmans met haar bachelor op zak naar Amsterdam, waar ze begint aan de master Media en Journalistiek. Hier leert ze onder andere programma-ideeën voor televisie te ontwikkelen en maakt korte filmpjes en een groepsdocumentaire. Naast haar studie werkt ze als voice-over en tekstschrijfster, en speelt ze in commercials.

In haar vrije tijd houdt sexy Celine Huijsmans van actie; van tennis tot extreme sporten zoals snowboarden, wakeboarden, duiken en golf- en windsurfen. Ze is dan ook vaak in de bergen of in bikini aan het strand te vinden!

Céline is internationaal georiënteerd, ontdekt graag culturen en reist veel. Zo heeft ze door Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en West-Amerika rondgetrokken. Celine Huijsmans spreekt Engels, Duits, Frans en Spaans.

Momenteel loopt Celine Huijsmans stage op de redactie van het televisieprogramma 'Spraakmakende Zaken'. Een veelbelovende en veelzijdige dame met zowel beauty als brains!
4 opmerkingen:

 1. Celine, ik vind je een toppetje om te zien op TV! (mag ik ook even zeggen dat je een schatje bent?) Fijne dag verder! :)x Vriendelijke groet, Lars Helmer.(een groot bewonderaar van je)

  P.S.: Als je me een leuk, lief berichtje terug wil sturen dan kan dat helaas tijdelijk niet via mij e-mailadres, maar wel via mijn mobiel en dat nummer is: 0614980329 oke? Doei, doei!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus een smsje naar me sturen is ook prima! Oke? :)x Hartelijke groet, Lars Helmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whahahaha kerel jij klaard hahahahahahahahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ja Lars, dat gaat gebeuren! hahaha

  BeantwoordenVerwijderen